28 de juliol, 2008

HUI A LES 17 HORES I DIUMENGE A LES 10, TVCS REEMETRA L'ENTREVISTA.
Demà a les 21'15, si no teniu res millor que fer...a l'espai La Finestra de TVCS, Jesús Martínez, m'entrevistarà durant una horeta llarga. Seré el darrer convidat de la temporada.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

més país més VALECIÀ????


COM QUE VALECIÀ???? XDDD

Anònim ha dit...

podries ficar:


+VALESIA

Nomdedéu ha dit...

ja ho he canviat, gràcies, graciosests ;)

Nomdedéu ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

jo li diria Valencia simplement (prou fácil), però si és + País i més + valencià (o Valencià), estic d'acord igualment.

Nomdedéu ha dit...

Jo hui mateix he escrit a algú, i li deia, si el meu per ser més país, el meu país s'ha de dir Regne, parlem-ne. I si s'ha de dir València, parlem-ne també.
Vull un país.

Anònim ha dit...

O república Federal valenciana. ës broma, o la calor. En qualsevol cas, València per al nom del país i Ciutat de valència per a la capital tampoc me pareix mal. I preferisc regne a Comunidad, ja que sempre podem tirar el rei i fer-nos república.

He sentit a un regidor de castelló dient que no volien actuar com un "concejal de aldea"; Què enten este home sobre un regidor d'aldea? eixos que no tenen cotxe oficial de 52.000 euros i que estan les 24 hores a disposició dels seus veïns o que no tenen cap més pretensió que el servei públic sense cap aspiració política més enllà del terme municipal?
Crec que hauria de fer una rectificació, i demanar disculpes als regidors i alcaldes de pobles, ja que ha insultat (seguir que sense adonar-se) a molta gent i de molts partits (PP, PSOE, Bloc, independents, etc.)

Anònim ha dit...

El último comentario (Enric2), lo he copiado y se lo he mandado a un "concejal de aldea" del Partido Popular. De esos que sin cobrar un duro, les ves por la calle, y le dices "Evaristo, algún gamberrete ha girado el espejo que hay en la cuesta de arriba". Y a las horas ya está resuelto el "problema".
A un concejal de "la capital de Castellón" (no todos son iguales), te diriges por escrito comunicando que en Camino La Plana/Calle Alicante, el espejo que hay está mal orientado desde hace semanas y ...............
Saludos para todos y en especial para los concejales de aldea.

Anònim ha dit...

A les 21,15 PM estare davant del TV.
No vull saberne res de TVCS, pero avui es distint.

Xavier López ha dit...

Espere que pugues pujar l´entrevista a youtube, com a bon polític 2.0 ;)

Anònim ha dit...

mira pues yo también me lo copio, lo de Enric2, y no, no se lo enseñaré al concejal. Sino a todo el conozca de Ciutat de Valencia, de Castelló de la Plana, de Benicolet o sa mare (etc).

Y sí, efectivamente ese señor sí que cobra. Que haga obras de caridad o incluso trabaje un poquet me parece bien, pero eso no quita el cariz anti-castellonenc y anti-valencià; y su repercusión para la convivencia y otros factores socieconomicos adyacentes a lo primero (supuestamente).

Ni por cambiar la nominación o usar otra (sea cual sea) para la comunidad autonoma (o ni eso), Castelló pierde habitantes y se "degrada" en su concepto de población. Ni tampoco cambiando el modelo administrativo o estatal se degrada en nada. Para mi este tema va más allà de la política municipal.

Que si uno es pardalico de determinados concejales (que no le veo ningún problema), yo seré pardalico de la sociedad. I alçem la pols, y que cada uno quede retratado como lo que es; que no tiene porque ser solo culpa del concejal, a lo mejor le da el partido las directrices de auto-odio.

Así que deseo que Enric2 ponga la historia completa (que ya me la imagino) para el bien de todos, que yo personalmente me estoy cansando. Y no, Castelló no es una aldea.

Anònim ha dit...

Excel.lent a TVCS. Molt bé, Enric.

Nomdedéu ha dit...

Gràcies home. Sempre recomforta saber que esteu per ací.

Mack ha dit...

Enric.
Es molt demanar un enllaç a youtube.
Fa molts anys que vaig des-sintonitzar aquet canal del meu dial.

Gracies.

Nomdedéu ha dit...

he passat el DVD de l'entrevista a un company que és més 0.2 que jo, a vore si ho converteix en un format que no pese tant i es pot penjar a You-tube. Quan ho tinga posaré l'enllaç

Mack ha dit...

asiass mil

Anònim ha dit...

oh, penja-lo. gràcies per l'esforç i al teu amic també