18 de març, 2008

de flames i passions

Tenim mig país encès en flames. Sort que són flames de festa i regeneració. Moment de cremar tot allò vell i inservible. Moment de desfer-se de velles estoretes i d’idees caducades.
Litúrgia laica per oferir al foc el passat, i esperar de l’esclat de la primavera, un temps nou que ajude a fer florir una esperança col·lectiva.



És temps també per recollir-se per aquells que creguen en el déu dels cristians. Un temps de silenci i reflexió. Un temps de meditació.

Tanque uns dies per vacances. Meditaré. Guardaré respectuós silenci. Em desfaré d’idees velles i caduques. I tornaré amb l’esclat de primavera, amb més força de la que ara marxe, i amb idees renovades.

Bones vacances a totes i tots.

5 comentaris:

Anna ha dit...

Hola.
Com a músic què toca a les dos... celebracions? falles a València i a Setmana Santa d'Alzira- ja voldrien molts, d'on són les falles i d'on són tan...devots? de tot allò catòlic, castellà i...popular- agraden més falles, les falles són nostres i la Setmana Santa d'Espanya. No entenc perquè les celebrem. Ni tampoc perquè obiguen a tocar l'himne d'Espanya, sabent que és ilegal...
Al remat, les dos cansen molt. Però són maneres distintes de cansament, en unes et canses agust, en les altres...no.
Per cert, que passes unes molt bones vacances. Ja estem esperant el teu retorn.

Nomdedéu ha dit...

tornaré dilluns. així que tampoc no tindrem gaire temps d'enyorar-nos, tot i que he de confessar, que pensar en estos dies sense connectar-me sem fa extrany.
Quina enveja que sigues música. Jo sóc el pitjor saxofonista d'occident. un negat.
Bones falles, i si més no, menjat una bona mona pasquüera, Anna

Agostí Tiralí ha dit...

Xe Enric! Bones minivacances. Ací a la Universitat d´Alacant no tornem fins el dia 7 d´abril amb tot açò de la Setmana de la Santa Faç. Medita, pensa i tot el que vullgues, però el dilluns o el dimarts ací donant guerra ja!

Jo també sóc músic, de diversos instruments (si ben és cert que cap el toque bé del tot: "aprendiz de mucho, maestro de poco"). Jo crec que li dediques massa temps a la política i poc al Saxo (alt? tenor? baríton?). La música té algún paral.lelisme amb la política: s´ha de tenir molta paciència i treballar de valent durant molt de temps per a poder aconseguir alguns petits resultats. Ànim!

Salutacions Enric

Anònim ha dit...

http://www.tv3.cat/videos/324969

Sinblancaporelmundo ha dit...

Los castellanos no tienen ni idea.

http://sinblancaporelmundo.wordpress.com/2008/03/22/vosotros-los-castellanos-no-teneis-ni-puta-idea-de-espana/