17 de gener, 2008

"LA MODIFICACIÓ SONA BÉ. HEM DE VORE LA LLETRA MENUDA PER EVITAR SORPRESES." Crònica. 17.01.08


Dilluns, el Vicealcalde, va presentar en comissió, la modificació 11 del PGOU. Una proposta, que lògicament i per evitar especulacions (de tota mena) s’ha dut amb elegant discreció. Canviar la tipologia d’habitatge residencial prevista, per una que permeta VPO, sembla una bona cosa. També ho sembla canviar el sistema per aconseguir els terrenys de les dues zones verdes previstes en Censal. Zones promeses i presentades des de fa anys, que no veiem avançar. Si a sobre, la permuta d’aprofitaments permet guanyar terrenys de protecció ecològica en zones tan emblemàtiques, com el Molí La Font, francament, l’operació sona bé.
Però la necessàri discreció amb que s’ha dut el tema, fa que el BLOC no haja pogut estudiar en profunditat la proposta. En això estem. I ho fem amb la voluntat de fer aportacions positives, com demanà el Vicealcalde.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Què cal fer per a que et donen un piset de la VPO esta que estiga bé de preu?
On s'ha de buscar?
Tenim possibilitats els no familiars de PPros?
Gràcies!

Anònim ha dit...

Que no proyecten hacer callejuelas como las del Pai Lledó.

Nomdedéu ha dit...

salt, pots vindre a l'oficina municipal de l'habitatge, que està en la planta baixa de l'edifici municipal d'hisenda. Al costat de l'ajuntament. O pots telefona al 010 i t'hi passaran.
Digues que eres nebot d'algú, que sempre ajuda.

Sobre això del Pai Lledó, a això em referia a l'hora de revisar la lletra menuda. Volem vore en profunditat el model d'urbanització, els percentatges d'usos, etc

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per la informació Enric.
Una pregunta, puc dir que sóc nebot teu? Ho dic perquè no conec ningú a l'ajuntament ni tinc família ni res...
Ho tinc ben cruc, tat Enric?

:-(

Nomdedéu ha dit...

estaria encantat de tindre un nebot tan salat, però un oncle com jo no obri massa portes de protecció oficial, també t'ho he de dir. ;)

Anònim ha dit...

Sempre ens quedarà pensar en guanyar la loteria algun dia, com alguns. Quina sort.

Anònim ha dit...

què passa amb Mestrets? tot segueix igual?
Proposareu una modificació del pla? estaria bé no? o es que no podeu fer-ho peruq ja està tot aprobat?
a si, per favor voteu encontra, no feu la ja clàssica abstenció...
ho dic sense ironies.

Nomdedéu ha dit...

Ja la vam proposar en el seu moment. Una formula que permetera el creixement de la ciutat, la construcció d'VPO, però sense repercutir-ho sobre un reduit nombre de veïns propietaris. Que eixe és el seu darama. Que en són molt pocs. No, no està tot igual. En setmanes començarà.
si et refereixes amb això de "clàssica abstenció" al tema Mestrets, el BLOC va votar en contra. I si analitzes les votacions dels darrers 10 anys, voràs que això de les abstencions del BLOC és un mite. Percentualment no ens hem abstés més que el PSOE. Jo he fet els números. Ës una llegenda (mal)intencionada.