01 d’octubre, 2007

EL PLA D’IGUALTAT, HA DE CONVERTIR-SE ARA EN ACCIONS CONCRETES I ÚTILS. Crònica. 05.10.07

Si alguna de les revolucions dels segle XX ha tingut un cert grau d’èxit, ha estat sense dubte, la d’igualtat, liderada pels moviments feministes. Si alguna acció del govern popular els passats quatre anys ha merescut el nostre recolzament entusiasta ha estat tot el procés d’elaboració del Primer Pla d’Igualtat d’Oportunitats home dona. Un Pla, en el que des del BLOC hem treballat amb vocació de consens, amb determinació i aportant propostes i solucions. I malgrat els avanços, encara hui, seguim tractant la majoria social que representen les dones, amb la displicència i condescendència amb la que es tracta les minories. Ara és el moment de convertir en realitats les diferents propostes. Si la nova regidora d’Igualtat d’Oportunitats manté el to de col·laboració sincera, tindrà en el BLOC aliats ferms. Sinó, cometrà un greu error.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Perdona si este no és el lloc ni el moment, però he vist que l'ajuntament ha convocat una plaça de músic-arxiver. Sóc del gremi, i m'ha sobtat molt això, així que voldria demanar-te si ppots averiguar alguna cosa, ja que fa olor rara. També ho posaré en comunicació amb l'Associació d'Arxivers Valencians.
Gràcies.

Nomdedéu ha dit...

ho mire demà. Però...que és el que et sorpren, on veus la cosa rara? Per mirar en eixa direcció, dic

Anònim ha dit...

Com bé dius, vam col.laborar molt amb l'antiga regidora perquè ens interessava que el Pla d'Igualtat fóra bo, que tinguera contingut, que recollira les nostres aportacions com a dones i com a nacionalistes. Ens vam marcar uns terminis d'acompliment d'objectius. No sé com està la cosa perquè es van comprometre a fer-nos arribar el Pla definitiu a les persones que vam participar en l'elaboració i redacció i jo encara no l'he vist. I de moment tampòc no se'ns ha convocat a res.
Confiem que el canvi de responsables no signifique canvi de tarannà

Anònim ha dit...

Volia felicitar a Ali amb aquesta nova etapa que encetarà. Molts ànims.

Nomdedéu ha dit...

http://www.castello.es/generico.php?cod1=9&cod2=93&con=13127

este link porta directament a la convocatòria d'oposició de músic arxiver. Espere que et siga útil.

Jo també felicite a Alí, i li agraisc la generositat d'encapçalar la llista. Igaulment done les gràcies a la resta de la llista, i em pose a la seua disposició.

Anònim ha dit...

Jo, com a part integrant de la resta de la llista, ja electa a hores d'ara, tal i com fas tu, que et poses a la nostra disposició, faig igual i en nom de les 7 persones que configurem la nova executiva local, t'assegure que ens posem a la teua. A la teua i, per damunt de tot, a la de Castelló.