15 d’octubre, 2007




3 comentaris:

Anònim ha dit...

Des del 1983 a més de ploure bastant tota la costa s'ha acabat edificant, s'han tapat barrancs, sèquies, zones humides, els distints governs PPSOE han permés la construcció indiscriminada i clar els efectes negatius de tanta pluja estan servits.

Nomdedéu ha dit...

Absolutament d'acord. La natura te el seu caracter, cert. Te una força imperturbable. És precisament per això, que no es pot jugar amb ell. Que no podem taponar les eixides naturals de l'aigua. Que no podem construir a barrancs. Que no podem alçar ciutats en els camins de l'aigua. Si. Es així com dius. La natura té una part de la culpa, el PPSOE la resta.

Soca ha dit...

Pense que tindrem que portar a escola als del PPSOE perquè s'ensenyen a no destruir un país o, al menys, a protegir-lo i ser previsor.

Tota la vida s'ha dit que és millor previndre que curar. Però clar, si guanyen diners provocant malaties i, després, curant, és impossible eixir-se'n de la roda.

Per favor, amics del Bloc de pobles i ciutats, estimeu el país com no ho fan els altres i tingueu compte amb la gent i les seus propietats (afortunamdament, crec que així ho fan/feu).

Solidaritat amb els pobles de La Marina.