01 de setembre, 2007

SE'NS CREMA EL PAÍS!


Els negres de la natura calcinada,
donen pas a un esclat joiós de primavera,
i les cendres regades amb els plors,
albiren una terra orgullosa i productiva.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

La cita és teua o d´algun altre autor?. La trobe molt bona i crerc que eixe tema és més important ( ens cremen el País i desfem el planeta) que les petites misèries del nacionalisme valencià...

Nomdedéu ha dit...

doncs...ho he escrit ara per acompanyar la foto i sense cap pretenció. M'agrada que t'agrade!

Anònim ha dit...

esperem tots plegats a que les inversions econòmiques es gasten com toca, per als afectats i per a la repoblació...

Anònim ha dit...

y que los responsables paguen.

Anònim ha dit...

?Seguro que esto no se puede tratar de otra manera?
No quisiera pensarlo pero tengo muchas dudas¿ no habra una serie de oscuros intereses de diferentes caracteristicas que impiden que estas cosas mejoren ? SALUD

Anònim ha dit...

Hola! Em va doldre tant veure com es cremava la meua comarca i que ningú fera res per evitar-ho, podent-ho fer!!! PERQUÈ???
Vull saber moltes coses! La nostra comarca, L'ALCALATÉN, (en majuscula!) sempre ha sigut la gran oblidada per totes les institucions! Estem presents en el mapa però ningú sap que l'Alcalatén és única!!! Sempre el Maestrat el Maestrat... i l'Alcalatén??? SEMPRE OBLIDATS I MARGINATS! Sempre? Des de l'incendi no tant! Vergonya! Que la gent conegua la comarca gràcies a un incendi em pareix una gran vergonya! Senc una ràbia absoluta ara més que mai... i no sé molt bé com expressar això que senc!
Molts mitjans però quiets! No hi ha ningú que s'explicara perquè estaven quiets! Els preguntaves perquè no anaven a apagar el foc i et responien: no tenim ordres. Ordres? De qui??? LA GENERALITAT?
"ajj" Com sempre tard i malament!
Com sempre, han apagat el foc on els ha interessat. Abans d'entrar en parc natural! I el que s'ha cremat??? No eu consideren parc?
No cal possar-se tan nerviós però es que és per ha estar-ho!
Enric, l'Alcalatén existeix! Hi ha moltes coses per veure!
IGUALEM L'ALCALATÉN AL MAESTRAT!

VISCA L'ALCALATÉN!

Nomdedéu ha dit...

No ho sé. No tinc respostes a les teues preguntes. Desconéc com ha anat. Si s'ha treballat bé o malament. Tinc amics personals, que són bombers forestals. Són professionals que es creuen el seu treball. Però no sé que ha passat.
Si que és cert, que hi ha comarques oblidades, i l'Alcalaten n'és una. Per a la Plana, l'Alcalaten, amb massa freqüència és només l'Alcora, i un lloc per anar a treballar. Poca cosa més. Ni patrimoni cultural, ni patrimoni ecològic... És cert, l'Alcalaten és una dels inexcusables oblits oficials.
Compartisc la ràbia.

Nomdedéu ha dit...

Recomanable l'artícle de Toni Porcar al Levante. Llàstima que amb el nou format de l'edició digital no sóc capaç de trobar el link.