23 de maig, 2007

"VOTAR" Mediterráneo. 22.05.07

Crec que era un dilluns, de fa ja un bon grapat de mesos, estàvem a la seu del BLOC i parlàvem de com havia de ser la campanya. Sergi seria qui la dirigiria, igual que fa quatre anys, i en aquella reunió decidíem el model, el ritme, els objectius... Era tard, tothom estava cansat i vam decidir plegar. Escales avall, algú va dir que caldria pensar en l’eslògan de campanya. Francament ja no estàvem per fer una brainstorming. Així que passejant cap a les nostres respectives cases, més que propostes, fèiem acudits. Crec que el premi al despropòsit el va guanyar el contundent i llastimós: “Per l’amor de Déu, vota a Nomdedéu”. Vam riure.
Al final, estos quinze dies han passat com si foren dues setmanes. Però sense diumenges. De fet quan vostés llegiran això encara quedarà un dia, el divendres. I un acte important el míting festa de final de campanya, amb concert i tot. Serà a les 8 de la vesprada a la Plaça Major. Estan convidats. Vostés han estat molt amables, han aguantat els nostres discursos, els debats, la propaganda, les visites als mercats, els cartells, les falques radiofòniques...La campanya no és més que una part de la litúrgia de la democràcia, però no serveix per convèncer ningú. El que no s’ha fet durant quatre anys no te sentit dir ara que ho farem. Però jo arribe al final d’este mandat amb el convenciment d’haver treballat honestament, amb dedicació, amb vocació. I estic convençut que tindrem un excel·lent resultat electoral. Així ho indiquen totes i cada una de les enquestes. I que només nosaltres podem deixar al PP sense majoria absoluta. Als que de vostés ens voten moltes gràcies. Als que no gràcies per llegir-me.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

"cuando las cosas vayan mal,
como a veces pasa,
cuando tus recursos mengüen y tus dudas aumenten, cuando al querer sonreir tal vez suspires.
Cuando tus preocupaciones te tengan agobiado,descansa si te urge,
pero NO TE RINDAS.
La vida es rara,con sus vueltas y tumbos
como todos muchas veces comprobamos,
y muchos fracasos suelen acontecer...
aun pudiendo vencer de haber perseverado.
Así es que NO TE RINDAS,
aunque el paso sea lento;
El triunfo puede estar a la vuelta de la esquina.El triunfo es el fracaso al revés.
Es el matiz planteado de esa nube incierta
que no te deja ver su cercanía
aun estando bien cerca.
Por eso, decídete a luchar sin duda,
porque en verdad, cuando todo empeora,
EL QUE ES VALIENTE NO SE RINDE.
LUCHA!!
(es de Grantz, lo escribió en su "Historia de Groenlandia", alentando a los soldados elegantemente mientras los "demás" guerreaban suciamente.
Hola Enric. Gracias por escucharme tan amablemente el primer sábado de campaña en Plaza Pescadería.Aunque es la misión de todo político decente que se precie.
Aun así, gracias.
Por favor, no os rindáis.
Confío en que otro país es posible. (Claro, que con estas trazas....).
Ánimo BLOC!! Ánimo Enric!!

Nomdedéu ha dit...

Aprendí mucho esa mañana. Las puertas del tercer piso siguen abiertas para cuando quieras. Saludos