25 de maig, 2007

estudiant ociós, que de vegades posteja ací, m'ha donat permís per penjar este post seu

estudiant ociós dijo...

Titolar: Cortines de fum!!!
Notícia: El Partit Popular té més por que mai de perdre l'absolutisme polític arreu del País Valencià.
La ciutat de Castelló serà la primera capital de provincia en tindre un govern dirigit per un nacionalista, Enric Nomdedéu Biosca serà l'elegit per a tal fita. La por s'apodera d'aquells que es creien guanyadors indiscutibles abans de les eleccions. Les seves 'malifetes' al llarg d'aquests 16 anys de govern popular a la ciutat de Castelló no han passat desapercebudes aquests últims 8 anys. La gent està cansada d'ells i l'opció política del Bloc Nacionalista Valencià a la ciutat de Castello té, un cop més, les millors propostes de modernització de la ciutat i la gent ho torna a saber.
Els 'absolutistes' populars no són inútils i s'han donat compte del que va a ocórrer aquest diumenge: la fi de l'Antic Règim. Tenen por de propostes socialistes d'última hora amb caràcter popular com és la creació d'un Nou Estadi Castalia s'han vist en l'obligació de crear una "CORTINA DE FUM" en la que disipar l'interés mediàtic per aquesta notícia. El Partit Romanés (pot pendre les sigles q vullga però té i sempre tindrà aquest nom al subconscient de la gent) ha eixit a escèna com a titella mediàtica del PP. Està claríssim que la mà bruta (i plena de diners negres) del Partit Popular està al darrere. "Divide a la izquierda y vencerás" és lo primer que t'envien a casa quan t'afilies o simpatitzes amb el PP. La gent que vota a forces d'esquerra o nacionalistes té una oportunitat històrica en aquestes eleccions votant a l'única opció de progrés de la ciutat de Castelló de la Plana, el Bloc Nacionalista Valencià. El PP ho sap i necessita fer propaganda de forces polítiques d'esquerra anclades en pensaments que encara no s'han modernitzat per al segle XXI. Així, si molts dels seus votants no prenen la millor decisió política de la història de Castelló, VOTAR AL BLOC, el PP continuarà aprofitant-se dels vots perduts de l'esquerra i el nacionalisme de la ciutat.Però aquest diumenge el cor bategarà d'una forma especial: ADÉU PP - ADÉU PP - ADÉU PP - ADÉU PP - ADÉU PP - ADÉU PP...

15 comentaris:

Anònim ha dit...

AVUI TOTS A LA PLAÇA MAJOR A LES 20:00. HEM DE FER UNA GRAN FESTA FINAL.

Anònim ha dit...

Espectacular estudiant, tant de bo el teu curt de ficció és convertisca en realitat el diumenge per la nit i pugam dormir tots tranquils durant els propers quatre anys. Jo no dic Adéu PP sinó Força BLOC

Anònim ha dit...

Ociós, tot clar, jo també votaré BLOC a Castelló el 27-M.

Anònim ha dit...

Si mal no recorde va ser ENRIC NOMDEDEU el primer regidor en oficiar una ceremonia nupcial en romanés, amb una intenció 100% social i no electoral profundament i emotivament agraïda pels asistents.

Lo de votar IU m'ha sorprés , ja que conec bè la romania post-ceaucescu i un romanés mitjà amb un mínim de voluntat d'integració ben segur que no votarà IU si no porta uns "palinkes" de més.
Pot ser que si entenen bè el castellà puguen llegir que el programa del PC dista i molt de la realitat a la que s'aferren , tot i que tal volta es puguen sentir atrets per la cromàrica de la bandera espanyola republicana més similar a la seua bandera nacional... qui sap. Supose que tinc que mossegar-me la llengua per a no fer acodits fàcils.

Saluts a tots i ens veurem esta nit a la festa final.

Anònim ha dit...

Açò de l'acord del partit dels romanesos amb iu és fruit de les converses enre el dos "entranyables" amics: Carrillo i Ceaucescu.

Anònim ha dit...

Carrillo reconvertit a demòcrata i Ceaucescu afusellat. Pobres romanesos confiar amb EU.

Anònim ha dit...

De fet el "comunista" Ceacescu va regalar al "comunista" Carrillo un Cadillac.

Anònim ha dit...

Atenció el periòdic Mediterraneo publica la propaganda de l'acte d'aquesta vesprada a la plaça Major amb una taca que impedix llegir la informació de l'acte, demaneu que us tornen els diners i no oblideu TOTS A LA PLAÇA MAJOR A LES 8 DE LA VESPRADA.

Anònim ha dit...

Al tanto pel diumenge, el mailing amb les paperetes del BLOC ha fallat, en alguns barris de Castelló no s'han rebut, a més a més del joc brut a l'embolic i la confusió que ha practicat EU barrejant-ho tot EU-Compromís-BLOC.
Caldrà fer un últim esforç perquè algunes persones no es confonguen i voten BLOC voten ENRIC NOMDEDÉU.

Anònim ha dit...

Si, alguns que vivim per la zona del Sequiol, no hem rebut les paperetes del BLOC.

Anònim ha dit...

Jo sí he rebut la papereta i ja la tinc preparada dins del sobret, després d'haver mirat 25 vegades que no m'havia equivocat!!! és el meu primer missatge en aquest bloc i m'agrada aquest idea. Endavant Enric, estem amb tu!

PVS ha dit...

JO no he rebut res del BLOC, ni una sola carta. Del PSPV 4 del PP 2 i EU 1.
PVS

Nomdedéu ha dit...

oncs vos puc ben assegurar que hem pagat un mailing general.
agafeu les paperetes del col·legi electoral. Voteu-nos. Voteu-vos. Boteu-los

Unknown ha dit...

El dia 28 de mayo escuché por la radio a Rubert y me puse realmente triste. El muy impresentable, porque no tiene otro adjetivo (bueno, sí, pero me los reservo), ridiculizaba a los jóvenes del BLOC de Castelló, de cómo promovían la campaña adéu PP y de lo mal que les había ido. Decía que no les había servido para nada porque a la vista estaban los resultados, y que debían "perder su tiempo" en otras cosas.
Habéis hecho una gran campaña, sin entrar en detalles políticos.
Habeis luchado mucho. Pero este país de mierda no tiene arreglo. La gente tiene lo que quiere y punto.
Eso sí, no dejéis que os ridiculice semejante gentuza. Que tampoco es eso. Y menos en un medio de comunicación.
Hay por delante 4 años muy chungos, pero como decía el filósofo Fred Kasper..." no maltrates a un hombre caído, no olvides que puede levantarse..."

Nomdedéu ha dit...

hola patricia, amb el teu permís gastaré la cita. gràcies per adonar-te'n del gran treball que han fet, fan i faran els joves.