27 d’abril, 2007

article de Ramón Marín al Levante-EMV

http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pNumEjemplar=3513&pIdSeccion=4&pIdNoticia=293594&rand=1177560188921

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Cuantos elogios!!! Yo hubiera añadido que estás entre la gracia de Andreu Buenafuente y el toque cabroncete del doctor house. Sigue con ese humor ácido, negro e inteligente. A mi me encanta y a quién no fijo que es aburrido, poco divertido o en el peor de los casos demasiado corto para captarlo. ah! sigo esperando la dedicatoria....

Nomdedéu ha dit...

No sigues roïna, que ja saps que quan tinga els exemplars que m'ha de donar l'editorial el teu serà dels primers.

Anònim ha dit...

el moli la fon es la pistina munisipal de castello y li falte un bon socorrista

Anònim ha dit...

AÇó no podeu consentir-ho¡¡¡


http://bp1.blogger.com/_quCsYXxgIJg/RiUikVUF2gI/AAAAAAAAAhs/4iXN2geDBrc/s1600-h/candidatura_municipal-1.jpg

Anònim ha dit...

Crec que no ha ixit el enllac complet. La imatge era el cartell que utilitza EUPV per a anunciar els seus actes de la candidatura municipal de Castelló, utilitzant els amteixos colors, els mateixos logos i les mateixes lletres que Compromís, i creant confussiò (jo mateix pensave que era un cartell de Compromís).


Poden fer això??

Nomdedéu ha dit...

Personalment vaig demanar fa un mes llarg al responsable nacional del BLOC en esta matèria que intercedira per evitar-ho. El responsable és al mateix temps, membre de la comissió negociadora BLOC-EU. El resultat ha estat "res". Hores d'ara crec que ja no es pot fer res. Ja han presentat i legalitzat un logo que evidentment és legal però no te cap ètica. Com no te cap ètica que EU (i ERPV que ompli les seues llistes absurdes i botifleres de gent de Catalunya) presente llistes fantasmes a L'Alcora, Borriol i un llarguíssim etc.
Si finalment guanya el PP, els responsables seran ells. Esta és l'oferta d'EU i ERPV per este país. La col·laboració amb la dreta. Jugar a Oncle Tom.

Anònim ha dit...

Quina vergonya, no m'ho puc creure, el que no entenc com no has sotmés tot això als mitjans... Això embruta la nostra imatge, associen nacionalisme a comunisme i tururut la gent no votarà, fes un articlet d'estos d'humor buenafuente i envia'l als mitjans que s'enteren que són uns miserables....
Mira que ja m'olorava jo alguna jugadeta d'aquestes....

Ahh per cert!!! avui parlava amb una funcionaria "amiga" de l'Ajuntament i comentàvem de política i jo li dic:-
el PP se'n anirà rapidet,
- i ella em diu: que va si aqui hay tela para largo los comunistas sacaran 2 y no podran hacer nada. Em quede mirant-la i dic jo: "Comunistas¿?¿?¿'" i diu si el Nomdedeu ese....
jajajaj i això que és funcionaria de l'Ajuntament fa molts anys, té un carrec prou important i sap del que va i em fot comunistes aiii deu meu. Jo per contentar-la li dic ahh no sé jo en aquestes coses no hi pense massa...jajajaj.. i ella em mira amb una cara de corderet degollat com dient aquesta em pren el pel....

D'altra banda, us contaré que és l'enxufisme... a l'Ajuntament! Dimarts vaig anar per a informarme sobre l'obertura d'una bolsa per administratiu, després de preguntar a la conserje agafe el numeret espere el torn, entre a registre i em diu "que no que eso lo pregunte yo fuera en la mesa en el A no en el C", bueno allà que vaig jo, un "iaio" em diu que ell no en sap res...bueno mira divertidet, mirant fotos a la pantalla plana de l'ajuntament mentre que eixia el meu número en la mateixa pantelleta i jo pensava no es possible tant de número i ací ningú sap res...bueno total que al final per no montar el numeret d'histèria d'una hora allí sense que ningú em diguera res dic saps que, que me'n vaig.
Mai he estat amiga del enchufisme i favors, i molt menys clientelisme així que vaig passar del tema de fer telefonadetes però casualment em vaig trobar a la funcionaria i sense jo dir res m'informa em diu que ho han obert que vage divendres, tot el jaleo. Avui he anat sabeu que? en 15 minuts de rellotge, papers arreglats, fotocopies fetes pel "iaio" que no sabia res dimarts, papers entregats i cap a casa; avui ho sabien tot....
Curiós el tema
PVS

Anònim ha dit...

Calma, tots a votar BLOC i al Compromís que el vote "s'agüela"..... i Panyella.

Anònim ha dit...

La qüestió no és només que EU i ERPV presenten llistes fantasmes és que a més a més presenten molts fantasmes a les seus llistes, per posar-ho amb inicials C.M., V.G., C.G.,V.B.
S'han lluït a València volent arribar a acords amb eixos elements.

Nomdedéu ha dit...

jo no parle del Compromís. Que cada persona diga lliurement el que crega. El Compromís, és l'acord democràtic que ha prés el meu partit. Res a dir.
Jo el que dic, és que quan se'ns demana no fer política de partit i fer política de país, crec que s'han de mirar la casa propia.
No és fer política de país, presentar llistes fantasmes conscients que no tindran resultats, només per fer creure que tenen una implantació que no tenen. Si després a alguns pobles, guanya el PP per 100 vots, i resulta que les llistes fantasmes sumen 200 vots, ja sabrem qui són els vertaders col·laboradors de la dreta. Temps al temps.

Anònim ha dit...

Votar ERPV = votar PP
i ho dic jo que els vaig votar en les últimes. s'estàn lluint quedant-se fora del Compromis expressament per intentar creixer... sols faltave açò de les llistes fantasmes! mare meua, que m'han dit que a torreblanca es presenta una llista fantasma de EU? jeje a un poble on el BLOC té possibilitats de alcaldia i es presenten per llevar-li vots als seus soci de l'autonòmica! vaja merda de compromís.
per cert la candidata del compromís sempre eniva les notes de premsa dient que és la candidata de EU-Compromís. Que passe que bloc, els verds i izquierda republicana ara es diuen compromís i EU ha pactat en ells?? no és EU una part més del compromís? això no és il·legal segons el pacte que heu signat?

PVS ha dit...

Uff que dir dels que tenen afan imperialiste... no cal utilitzar un segon de temps amb ells.... es vergonyós,...
PVS

Nomdedéu ha dit...

És, si més no, irresponsable. Em em que no genera molta confiança eixa actidut.

Anònim ha dit...

Ho sent per la bona gent del BLOC de Torreblanca però a Pañella encara li estarà bé i que vaja fent-se fotos al costadet de la gent d'EU com Carmelo.

Anònim ha dit...

Pañella mira cap a les Corts, el que li passe a Torreblanca i al Bloc li preocupa menys. Si tinguera un poquet de vergonya demanaria al seus socis d'EU que retiraren totes les llistes fantasma que han presentat ( Torreblanca, Borriol, Alcora....) amb l'única idea de restar vots al bloc.

Anònim ha dit...

ICV demane a ERC que retire candidatures autonòmiques al País Valencià i dic jo també podria demanar a EU que retirara candidatures fantasma als pobles que puga fer mal al BLOC en benefici del PP.

Nomdedéu ha dit...

sembla raonable. aquells que mantenen el discurs de l'esquerra coherent, i que acusen al BLOC de tots els mals del sistema, són els socis voluntaris i necessaris, d'un PP, que necessita d'estes llistes fantasma, per evitar que els vots nacionalistes i progressistes sumen. Ells seran els culpables si el PP guanya de poc en eixos pobles. I després, donen lliçons. S'ha de tindre barra.