27 de febrer, 2007

"EL PP PRETÉN QUE PARLEM D'UNA MASCOTA, PER EVITAR LES CRÍTIQUES POLÍTIQUES". Crónica. 01.02.07


Ens diuen que tornem a escriure sobre el fet que Castelló siga seu dels Special Olympics. El passat deu de gener ja vaig escriure, de forma molt elogiosa, que era una excel·lent notícia per la nostra ciutat. Vaig felicitar públicament l'equip de govern. Per quina raó doncs, ens tornen a demanar escriure sobre el mateix? Evidentment, perquè el PP, que és qui tria els temes, ha decidit que repetint tema s'assegura que l'oposició tornarà a felicitar-los, i s'estaviaràn crítiques. L'excusa formal sembla ser que han encarregat a Ripollés, sense cap concurs, que dissenye la mascota o res semblant. No ens han dit res a l'oposició. A mi personalment m'interessa tan poc com la reproducció de la morsa bigotuda. No hi ha temes més importants a Castelló? Quan parlarem del trànsit, de Mestrets, de Centre Ciutat Castelló, de les cimenteres del Port?

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Son mes llestos que la fam. Podries començar: Com ja vam elogiar anteriorment, ens veiem obligats a tornar a fer-ho...

Nomdedéu ha dit...

supose que és el que esperen. Però mira, ells saben que nosaltres tampoc no ho som de babaus, per tant, és encara pitjor.
M'explique, si crequerem que són tan inutils de no adonar-nos-en del seu joc, podriem dir que ens menytenen. Però no és així, és un problema de desmesura. Són conscients que ens queixare'm, però consideren que és menys traumàtic per ells que ens queixem de les seues poc democràtiques formes, que si encetaren un debat sincer sobre els temes de la ciutat. De tot això, el problema és que Crónica de Castellón es paga amb diners públics. I per tant no hauria d'estar controlat per l'equip de govern, sinó per la corporació municipal. És a dir, per la veu plural de la ciutat.

Anònim ha dit...

Podrieu parlar del transport públic de que es tarda una hora i quart en arribar del Grau a la UJI i la manera més rápida es agafant 3 autobusos: grau-borrul, borrul-renfe, renfe-UJI.
Que al carnestoltes hi han autobusos per a la gent de castelló fins les 4 i que a madalena nosaltres no en tenim, que a les hores puntes és impossible entrar dins de l'autobus.... i que a les deu és l´´ultim, totes aquelles persones que treballen en comerços no poden arrivar a casa si no tenen cotxe o van a per elles. JO tinc cotxe i carnet però crec que és més útil utilitzar el transport públic, però acò és una burla de les grans....
Jo tardava 25 minuts de Cerdanyola del Vallés al centre de Barcelona (rambles) per fer una distància de 35 kilòmetres si per fer 10 he de tardar una hora i quart em pareix vergonyos... desprès normal que no hi ha parking...
PVS

Anònim ha dit...

.....i afegir la xarxa del bus als pobles del voltant ( Onda, Alcora, Borriana.....) jo treballe a torns a Borriana i visc a Castelló i de cap manera puc anar en bus i el tren a vore qui va de nit a prop d'Alqueries. És una vergonya la mala comunicació que hi ha primer dins de Castelló i després amb els pobles del voltant.

Anònim ha dit...

Hi han tantes coses vergonyoses, que la corporació municipal, mira cap a l'altre costat. En este cas, li agrada mirar-se el melic, i parlar sobre Ripollés el nostre gran "artiste del partido". Perquè sols l'ajuntament li compra les escultures a ell? No tenim cap artista més a Castelló? O és que els demés no reparteixen comissions al Capo? Que ganes que tinc que siga ja maig i el tanquen.

Anònim ha dit...

Entre Zapata i Ripo ho fan tot el que l'Ajuntament vol i altres artistes locals estan marginats alguns amb premis importants com Traver Grinyó.

Anònim ha dit...

Tambien podrías hablar de la especulación pura y dura.
Ejemplo: calzadas (destinadas al tránsito de vehículos) de doble dirección en la que no se pueden cruzar dos coches. Vehículos aparcados encima de las aceras.
ZONA NUEVA DE LIDON.

Anònim ha dit...

La veritat és que es nota poc que Moliner sap del tema. El tema no està controlat per la regidoria d'urbanisme sinó pels constructors. És molt lògic, no?
Ara imagineu-vos que els constructors "deixen de guanyar uns diners" i construeixen com cal, en una ciutat còmoda i transitable. Crec jo, que tampoc els agafaria cap còlic de ronyó. Veritat?

Anònim ha dit...

No estic de acrod amb el comentari anterior. Crec que l'Ajuntament és el que fa les infracestructuras, o les autoritza.

Nomdedéu ha dit...

correcte. És l'ajuntament qui té obligació de dissenyar la ciutat. I quan cal urbanitzar una zona nova, o refer-ne i millorar una de ja feta, és l'ajuntament qui posa les normes, definix els tamanys de les boreres, etc.
Un altra cosa és que este equip de govern siga massa permissiu, però en qualsevol cas la responsabilitat sempre és de l'ajuntament. Els encerts i els erros.

Anònim ha dit...

Ripollés és qui fa ripollades, no?... Avore en quin fetus atòmic es basa per a fer la mascota, por em dona.

Ale, revitamineu-vos i remineralitzeu-vos i no oblideu venir a vore la veritat sobre el famós vídeo promocional a la plana pudenta.
www.laplanafaolor.org

Anònim ha dit...

Miracle!!!! Miracle!!!!!! l'Alcalde avui ha escrit en valencià al Mediterrani. Serà que ve l'hora de les eleccions municipals????

Plataforma ciutadana ha dit...

Quatre diputats provincials del PP guanyen més de 1100 euros cadascun en un sol dia.
http://notancerca.blogspot.com/2007/02/quatre-diputats-provincials-del-pp.html

Anònim ha dit...

En mis participaciones en este Blog, en un alto porcentaje se refieren a críticas por deficiencias. Es lo que veo; ni añado ni quito.
Pero hoy, a la 8:45, he visto una actuación que me emocionado.

Camino Serradal, a la altura de un restaurante a mitad de camino Grao-Camino La Plana.
Tres bolsas de basura depositadas en el suelo a 3 metros de los contenedores.
Detrás de mi, un coche de la Policía Local.
Se paran, bajan del coche, cogen las bolsas y las depositan en los contenedores.
Felicidades señores agentes.

Nomdedéu ha dit...

Buena cosa. Ho faré saber al cap de la policia per tal que els felicite de part d'un ciutadà agrait.

Anònim ha dit...

Doncs jo pense que la reproducció de la morsa bigotuda ha de tindre el seu qué d'interés, jejeje