05 de gener, 2007

DE VEGADES ENS FAN CAS

LEVANTE-EMV. 04.01.07


POLÍTICA
El PP retira de su web el anuncio de «Pasión x Castellón»






La página web del Partido Popular (www.ppcastellon.es) sufrió ayer, tras la denuncia del Bloc, una vertiginosa remodelación para suprimir el anuncio de la campaña institucional Pasión x Castellón insertado junto al enlace de afiliación al partido.

ÉS EL RESULTAT D'ESTA NOTA DE PREMSA.


EL BLOC CONSIDERA ‘INACCEPTABLE’ QUE EL PP SEGUISCA PAGANT AMB FONS PÚBLICS LA SEUA CAMPANYA ELECTORAL

Nomdedéu (BLOC): "El PP fa servir en la seua web la marca ‘Pasión x Castellón’ associant-la a afiliar-se al seu partit, en una mostra més que es tracta d’una campanya partidista pagada amb diners de tots ".

El portaveu adjunt del BLOC a l’Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, ha declarat hui que "seguim considerant inacceptable i vergonyós l’ús que està fent el PP dels recursos públics, pagant una marca com ‘Pasión x Castellón’ amb diners de tots, i fent-la servir d’una manera partidista una i altra vegada. L’última que hem detectat, en la pàgina web del Partit Popular, on el banner de ‘Pasión x Castellón’ està associat a un altre que proposa afiliar-se al PP, tots dos amb el mateix color i sincronitzats i, a més, l’enllaç ens porta a una pàgina del propi partit".
Nomdedéu ha recordat que "el dilluns següent de ser presentada la campanya ‘Pasión x Castellón’, vaig preguntar en comissions pel finançament de la campanya, i se’ns va respondre que ni tan sols estava en el pressupost de 2006; ni Cultura ni Règim Interior en sabien res de la campanya, ni qui havia efectuat el disseny, ni qui ho havia decidit, ni quins eren els objectius, ni la duració de la mateixa. A hores d’ara, encara estem pendents de respostes a estes preguntes, només sabem que la campanya es va fer d’esquenes a l’oposició, ignorant a una part important del consistori i, per tant, a una part de la ciutadania que pretén ser representada per la suposada marca de la ciutat".
Finalment, per al regidor del BLOC, doncs "no es tracta d’una campanya institucional, sinó de part de la campanya electoral del PP, però finançada amb diners públics. Des del BLOC, entenem que les passions del PP se les han de pagar ells, i no tots els castellonencs".

Castelló de la Plana, 3 de gener de 2007.



56 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé cal denunciar als peperos que no es pensen que ací val tot.

Marc Arza ha dit...

Que poc acostumats al control que estan aquesta gent!

Felicitats,
Marc
www.catalunyafastforward.blogspot.com

Anònim ha dit...

Tot açò que llig s'assembla més a ciència-ficció que a una altra cosa. Castelló és una terra preciosa i hi ha que promocionar-la amb campanya o sense ella. No estàs d'acord? Deixa de buscar cinc peus al gat i veure fantasmes on no n'hi ha Enric.

Anònim ha dit...

de fantasmes n'està ple i més en el PP. on està la ciudad de las lenguas? buuu fantasma!, on està mundo ilusión ? buuu fantasma!, on està l'aeroport? buuu fantasma! on està l'ave? buuu fantasma! on estan les escoles sense barracons? buuuu fantasma!
on està el casteló descrit per la campaña de pasión per castellón? en la propaganda del pp i prou. no hi ha cap de les coses que diuen per fer aquesta campanya que siga realitat a castelló: sostenibilidad? movilidad? solidaridad? ...campanya fantasma feta per fantasmes, pagada per cecs, aprofitada pel tort.
au salut!
vicent

Anònim ha dit...

En el regne dels cecs el tort és el rei.
Fum de palla és el que ens volen vendre.

Anònim ha dit...

Y en la confluencia Cami La Plana-Alicante, (delante de la sede del PP), hay un espejo que mira hacia abajo. Si hay un accidente luego dirán que no lo sabían.

Anònim ha dit...

Si i al canto d'Oviedo i Alcalde Tàrrega encara estan abandonades unes tanques metàl.liques des de fa molt de temps. Sembla que eixes "xicotetes" coses dóna el mateix i cal anar a " lo grande" Pasión x Cs, Mundo Ilusión, La ciudad de las lenguas ( les de Gimeno, Josety i la filla de Pascual). Estem apanyats !!!!

Anònim ha dit...

venen fum, però ho saben fer molt bé! sempre guanyen!
allò de l'espill enfocat a terra davant la seva seu deu ser per mirar por los ciudadanos! des del despatx i ben calentets! jeje

les tanques.... allí seguiran com les qui hi ha per mig castelló, fent caure aueles, molestant i fent lleig. jo propose replegar-les totes i portar-les a la porta de casa l'alcalde voràs com no duren ni mig dia! cm les pintades que hi havia a la diputació.. qe parlaven de l'agua per al golf i whisky per a fabra... i les pancartes allí que estan ben grans i ben pites elles! mira que ni s'embruten!imagineu-vos la pasta que ens hauran furtat per fer-les!

Anònim ha dit...

Y los carros de un supermercado, desparramados por todo Castellón.

Anònim ha dit...

Aigua per al golf o per al golfo???

Anònim ha dit...

Si, podríem agafar tots els carros del super que hi ha abandonats per tot CS i eixir darrere de la carrossa de la Pasión x CS.

Anònim ha dit...

Pues a ver si quedamos, y alquilamos un trailer. Entre las vallas, carritos de super, etc., necesitamos un camión grande.

Un chiste. En un contenedor (cerca de la Estacion del Ferrocarril), vi anteayer una pegatina que mas o menos decía: "Estamos entre las 10 primeras ciudades mas limpias". ¡Ayúdanos a mejorarnos!. Y luego indicaba que el citado contenedor había sido limpiado en no se qué fecha.

Anònim ha dit...

Y qué opinais de Médico de Peñiscola. Dos meses sin cobrar. El Sr. Blasco dice que en este mes se lo arreglan. ¿Por qué no se fotografía con ella?.

Anònim ha dit...

Es una lástima que en este blog (creo que en todos es igual), no se puedan poner fotos. Sería muy bueno acompañar los comentarios con las fotos-denuncia.

Anònim ha dit...

Tot és igual, Blasco és fa la foto amb la dona transplantada de braços però no se la farà amb la metgessa de Peníscola la que segons els diaris ha renunciat al seu lloc de treball per estar temps sense cobrar.

Anònim ha dit...

.....i Cotino i Blasco repartint taronges a l'hospital i al carrer els llauradors cremant les taronges perquè no valen res.

Anònim ha dit...

Me solidarizo con la Médico de Peñíscola. Creo que ha hecho lo que tenía que hacer.

Anònim ha dit...

no és la única que no cobra. Hi ha un bon sector de gent que treballa per a la generalitat com a subcontractats que fa temps que no cobren a temps. hi ha gent que treballa en obres emblemátiques del pp com el nou hospital de la fe a valencia o la ciutat de les arts que han tardat en cobrar fins a tres mesos. esta gent no té vergonya.
pd: que passa que no tenim fills per nar a la cavalcada dels reis?? està ple de gent escrivint posts!

Anònim ha dit...

Esl meus fills, ja son grans.

Anònim ha dit...

I no tinc nets, de moment.

Anònim ha dit...

Aquesta nit el rei que porta ulleres de sol i viu a la placeta de Les Aules portarà carbó als que viuen als Mestrets, al del carrer Lagasca, als que pensen votar a Nomdedéu, als que protesten en aquest blog, als que estan farts de carrets de super abandonats, de tanques metàl.liques, d'espills torts ( i d'algun tort),als que no han anat a la cavalcada dels Reis a vore la carrossa de la "pasión",als que no cobren a temps, etc......per rojos i masons.

Anònim ha dit...

por qué os avergüenza reconocer que sois de derechas, los nacionalistas me refiero???

Anònim ha dit...

oye qué hiciste en Paris???...jejeje¡¡¡

Anònim ha dit...

Els nacionalistes són de dretes? Sí, sobretot els nacionalistes espanyols com tu

Anònim ha dit...

Dijous 11 hi ha concentració de les organitzacions agraries davant de Lidl a l'Avinguda de València per protestar de la situació que pateix la taronja. Caldria recolzar-la com fóra (articles premsa, ràdio, presència ). El sector s'ho mereix.

Anònim ha dit...

Tonet- cierto no vale todo, solo lo que ELLOS quieren

bernabe- Castelló sera una tierra preciosa, pero lo que hay encima de la tierra...
Todos los naciomalismos por definición no son de izquierda ,aunque quieran Saud y

Anònim ha dit...

i Gandhi que era de dretes??
hi ha nacionalistes de dretes i d'esquerres, com en tots els països. l'únic que és anormal és haver de ser nacionalista d'un país sense estat. o EU no és nacionalista española? o el psoe no és nacionalista español?
dretes i esquerrres no tenen res a vore amb nacionalisme. són una característica més.
Jo sóc d'esquerres i independentista, no veig l'incompatibilitat per cap lloc!
au salut!
vicent

Anònim ha dit...

Vicent-Digo por definición , no por sentimientos; me parece fantastico que Vd se sienta lo que quiera, es totalmente natural

IU y el PSOE claro que son nacionalistas españoles por eso digo anteriormente TODOS los nacionalismos, lo que no esta tan claro que el PSOE sea de izquierdas
Salud Y

Nomdedéu ha dit...

Doncs no m'han dut carbó. He tingunt sort enguany, i a la rifa de l'Ovella Negra m'ha tocat una cistella espectacular. Ahir quan vaig anar a recollir-la vam estrenar uns embotits i un formatge amb la gent que hi havia per allí. I a casa estan l'hem destapada i desat els continguts. Fantàstica, llibres de cuina, cinema, música, alcohols diversos, oli, dolç, fruites de la terra, embotits iberics variats, un pernil preciós, foie d'anec, algunes llaunes selectes... Fins i tot la cistella és una passada. La veritat és que m'ha fet una gran il·lusió. I a Lizbeth, clar. No voldria fer-vos les dents llargues, però...
Ah, i per cert. Jo sóc nacionalista i sóc d'esquerres. El nacionalisme és revolucionari per definició. I les revolucions no solen ser de dretes.
No vaig anar a la "apassionant" cavalcada, perquè no crec en els reis. I com vaig dir ahir a una ràdio, si els reis d'occident mai no han fet res pels valencians, per quins set sous haurien de fer-ho els reis d'Orient?
I ara a gaudir de la cistella. L'any ha començat amb sort, a veure si de veres és el nostre any!

Anònim ha dit...

Voldria saber que cal fer per afiliar-se el Bloc.

Nomdedéu ha dit...

Pots entrar a la web del partit www.bloc.ws i omplir el formulari. Si eres de Castelló també pots passar-te qualsevol matí pel despatx del grup municipal del BLOC a l'Ajuntament. Jo sempre estic per la casa, i Miquel Torres, l'assessor del grup està al despatx.
La gent que s'afilia ho fa com li resulta més còmode. Personalment sóc de l'opinió que és més agradable cara a cara i xerrant una estoneta. Si tens la possibilitat t'aconsellaria això, que vingues a vore'ns. O a vages a vore la gent del BLOC al lloc on visques.
Ens agradarà la teua visita.

Nomdedéu ha dit...

Joan Bernabé, pedrona, no m'havia fixat en el teu comentari.
Clar que cal promocionar la nostra ciutat. Però convindras amb mi que hi ha unes regles en el joc democràtic.
Podria fins i tot acceptar que l'equip de govern decidira tot sol el model de campanya publicitaria de la ciutat, podria entendre que decidiren els objectius, l'eslogan, etc. Que hagueren decidit unilateralment llençar al fem les altres marques de la ciutat que han servit i servixen per promocionar, per exemple el turisme, a l'exterior. Marques fruit d'un concurs amb garanties i dels que l'oposició en va tindre coneixement en el seu moment. Ho acceptaria però no em semblaria bé, i crec que és raonable. Si vols una "marca de ciutat" ha de representar a tota la ciutat, i com a mínim a totes les sensibilitats que la ciutat té representades a l'ajuntament. Però mira, ja estem una miqueta acostumats a eixa confussió entre la institució i el partit que la governa. En qualsevol cas, es va elegir un eslogan (que no ens agrada i que només funciona en castellà) i una imatge (no conec un sola empresa de publicitat de Castelló que l'haja reconegut com propia ni que li agrde). La van presentar de hui per a demà. I jo, com representant politic, allí que vaig estar sense saber de que anava la cosa. Era dissabte.
El dilluns vaig preguntar en quatre comissions informatives pel pressupost, l'empresa que havia dissenyat la campanya, l'abast d'esta, el temps previst i els objectius. No tenim resposta encara! Han passat no quantes setmanes i no se'ns ha contestat, vulnerant el joc democràtic. És innoble actuar així. El material publicitari editat l'any 2006 no te partida pressupostària. Qui ho paga? Com? La Generalitat? Que ens ho diguen. És un dret que com a regidor m'assisteix, i com a ciutadà també.
S'ha fet d'amagat, se'ns amaga informació. Se'ns ha mentit en algunes coses, i quan siga el moment en donaré les proves.
No es tracta de si el gat té tres, quatre o cinc potes. Es tracta de la propietat del gat. I hauria de ser de la ciutat de Castelló. No d'una part de la ciutat.
Si a sobre, el PP, utilitza eixa campanya en la seua pàgina web, sincronitzant el banner amb un altre d'identic color (cosa curiosa al no ser el color corporatiu popular) en el que es demana l'afiliació al PP... Doncs tu diras si són ganes meues de tocar allò que no sona, o és un abús dolós del PP.
Saps la resposta? La resposta és que el PP no ens ha contestat (i això que sempre ho contesta tot, encara que no tinga arguments sensats) i ha enretirat el banner de la seua web. Creus que si estigueren èticament segurs de que el que estaven fent era decent l'hagueren enretirat? Siguem seriosos.
I no juguem, per favor, i ho dic de tot el cor, amb els sentiments. "Home, no protesteu, si ho fan pel bé de Castelló", "Si el que cal es promocionar la ciutat". La ciutat també som els que pensem diferent. La ciutat som tu i jo. I els altres més de 172.000 habitants. Per tant, una miqueta més de respecte. No poden seguir potinejant, i fent un us matusser de la imatge i el nom d'una ciutat que també és la meua, i que jo no estime menys que ells. Patrimonialitzar allò que és col·lectiu, en llengua se li'n diu metonimia, en política, ser uns galtes!

Anònim ha dit...

El que veig, i m'agrada cada dia més és que este bloc té cada dia més visites i més comentaris. Més comentaris amb moltes formes de pensar i actuar, però raonables i democràtiques. Pregunteu-vos que passarie si açò passara al bloc de albertoalcelde.es? La censura retallarie com en temps de la Dictadura, no quedarie ni l'apuntador. És digne d'admirar i als dels demés partits no us preocupeu que el BLOC sols traurà entre 4 i 5 regidors.

Anònim ha dit...

No soy del Bloc, ni siquiera nacionalista, pero quisiera que se cumpliera lo de los 4 o 5 concejales Salud y

Anònim ha dit...

Parles que per definició no pots ser d'esquerres un nacionalisme. Quina definició? m'agradaria que ens en donares almenys una. no has contestat a si gandhi era de dretes, perque nacionalista o tenim tots clar no?
i torne a dir-te, EU es de dretes?
jo crec que les actuacions que fas al dia a dia et demostren si eres de dretes o d'esquerres. No sé on veus que els nacionalistes, del BLOC els del bloque nacionalista galego, esquerra republicana de catalunya o Eusko alkartasuna, entre d'altres, siguen de dretes.
és molt fàcil jugar a la suposada insolidaritat dels nacionalismes quan no és veu que precisament el que es vol és poder ser solidaris, amb i com vulguem. La descentralització, solucionar els problemes tant prop com es puga d'on es produeixen, qe els centres de decisió estiguen pròxims al poble, que les necessitats reals dels ciutadans toben una administració propera, això és ser de dretes? que els drets individuals i col·lectius es respecten i es promoguen tal i com diuen els drets humans.... bé ja supose que n'he dit prou.
au salut!
vicent

Anònim ha dit...

Vicent a EU el que li fot és que ho té molt cru per entrar en l'ajuntament de Castelló i té que atacar al BLOC i al PSOE per vore si arrapa alguns vots, ja que son les forces polítiques que li fan ombra i l'impedixen entrar a l'ajuntament. Hui he llegit al períodic que Albiol demana a Calles que cedeisca del seu lloc, cosa que em pareix correcta, però no tendria que ser eixe que es presenta per les locals el que ho diguera, i ella ocupar-se'n del seu diputat provincial. No se, m'ha donat la impresió que l'Albiol anava per alcaldesa. ...

Anònim ha dit...

Aupa el Bloc, el blog, y Nomdedeu, y su grupo de colaboradores-asesores.
A propósito, os cuenta una cosa.
No tengo nada contra el Sr. Morera. Es el Presidente del partido político al que estoy afiliado. Pero no logro leer completo ningún comentario de los que hace. Me aburre. Me gusta más en directo. A mi me gusta más, por ejemplo el estilo de la gente que transmite (por ejemplo Juan José Millás, Enric Nomdedeu).
¿Os pasa a vosotros lo mismo? ¿O únicamente a mi?.
¿Me lo hago mirar?

Anònim ha dit...

Tranquil, a tots ens passa el mateix a més al Blog de Morera hi ha censura i trau el que vol i clar al final no li escriu ni la familia.
En aquest blog de Nomdedéu és respira llibertat. Serà un bon alcalde.

Anònim ha dit...

Per ara serà el millor candidat, no tirem les campanes al vol tant pronte, ja que el PP té uns anstruments mediàtics molt persuasius i matxacons. Tenim que seguir treballant per tal que el nostre candidat siga més conegut i reconegut a Castelló. Auu cacau

Anònim ha dit...

Al de fa dos cometaris dir-li que no crec que estiga afiliat al BLOC, si estiguera sabria que Morera no és el President a més eixes comparacions a tres bandes (Morera, Millàs i Nomdedéu) què vols que et diga .............

Nomdedéu ha dit...

Escolteu, hi ha gent que està afiliada al BLOC i fa poca vida orgànica. Passa a tots els partits. Hi ha gent que pot confondre el càrrec d'Enric Morera. Sap que és el màxim representatn orgànic, però no saber si és Secretari General (com és) o si és President(que ho és Josep Maria Panyella). Eixes coses passen. Segur que hi ha gent al PSOE que no sap qui és el president del seu partit.
I sobre les comparacions...home, és d'agraïr, però posar-me en el mateix sac que Millàs... és massa amable.

Anònim ha dit...

Pues si, pido disculpas. Estar afiliado, lo estoy. Pero he incurrido en un error.
En cuanto a las comparaciones, me refería a las formas de transmitir. Me gustan los comentarios directos, sin rebuscamiento.

Anònim ha dit...

bé, no et preocupes tots errem i no passa res, el que passa que de vegades entra gent a aquest blog fent-se passar pel que no és i aprofita per marejar la perdiu o per insultar. Jo sóc el que dubtava que fores afiliat. Ho sent.
Jo també estic afiliat.

Anònim ha dit...

Para Vicent- La izquierda intelectual y eticamente ( no necesariamente politicamente ) es internacionalista, sin banderas, sin territorios, etc etc

Gandhi no se lo que era a lo mejor lucho por la libertad de una parte del mundo, sin mas, quizas sin hubiera tenido mas vidas huiera luchado por mas partes del mundo como lo intento el Che; no lo se

IU es de izquierdas politicamente ,en un ambito muy pequeño del mundo no puede alcanzar mas

No recuerdo haber dicho que el Bloc, ERC, los gallegos o Eusko sean de derechas, son nacionalistas
defienden SU territorio, SU lengua,SU cultura etc etc lo cual me parece totalmente normal, pero yo no soy nacionalista

Tampoco digo que los nacionalistas sean insolidarios, supongo que habra de todo

Lo importante para mi es que la administración sea efectiva y lo mas economica posible; no necesariamente por estar mas cerca fisicamente y duplicada o triplicada es mejor, desgraciadamente tenemos ejemplos cercanos (generalitat, diputación, ayuntamiento), si fuera asi la solución seria facil, poner un concejal en cada calle o mejor en cada casa; insisto la administración,( los funcionarios )este lejos o cerca´no tiene nada que ver con ser de derechas o de izquierdas

Lo de los derechos humanos, individuales y colectivos, para que se respeten creo que no depende del nº de km sino del las calidad de las personas
Podria decirle cosas de la lengua, de la cultura etec etc pero como Vd dice- supose que n' dit prou

Solo que yo no soy mejor ni peor que Vd, simplemente somos diferentes y eso no es negativo


Gracias. Salud y

Anònim ha dit...

de res home. Agraisc el teu interés i la teva argumentació constructiva. ningú no ha dit que sigues millor o pitjor, simplement tractava d'explicar que es pot ser nacionalista i d'esquerres. Quan abans afirmaves, uns posts més amunt, que no és pot ser nacionalista i d'esquerres jo humilment he introduit en aquest sac tots aquests partits que ara dius tu mateix que són d'esquerres, m'alegre que arribem a la mateixa conclusió.
en quant als àmbits d'actuació de ghandi... es clar que va deixar una filosofia de vida i uns modes d'actuar que van influenciar en la resta el món i ben segur que n'era conscient, però pel que ell lluitava immediatament era per la llibertat del seu poble. Just el que fem els que ens considerem nacionalistes i d'esquerres. potser l'àmbit d'actuació directa del BLOC és el país valencià però ja se sap alló d'actuar local per canviar global i evidentment no ens preocupa sols el país valencià. però siguem realistes, de moment és el que podem canviar a curt termini, i concretament amb Enric ara la nostra ciutat. Hi ha cada cop més gent que veu el món diferent i que proposa nous modes d'actuar jo intente en la mesura que m'és possible propiciar-ho al meu voltant.
salut!
Vicent

Anònim ha dit...

M'agrada aquest blog s'està convertint en una aula de debat amb respecte i amb molta llibertat i també de denuncia pública de les coses que no rulen bé.

Nomdedéu ha dit...

M'agrada que t'agrade. El respecte, i l'argumentació intel·ligent fan innecessàri moderar el bloc. Sempre hi haurà algú que enscriga per molestar. La millor resposta és obviar-lo. Gràcies per col·laborar

Anònim ha dit...

Quizás fuese hora ya de terminar las guerras carlistas?..Queda como muy obsoleto a estas alturas continuar con el tema.Cómo se puede ser nacionalista sin evitar la diferenciación y por ende la exclusión de los distinto???.Tampoco hay motivo para avergonzarse , al menos de momento rechazais la violencia ( o no?) de ser de derechas....o si???...que paranoia...es como aquel que estaba afiliado al PP y sindicalmente a CCOO...qué locura ¡¡¡ o no????

Anònim ha dit...

La paranoia serà la teua que sent nacionalista espanyol penses que eres més progre. No sé si en el teu cas estàs afiliat al PP, i repasa la història ( la de les 2 parts) a vore qui era més de dretes si Cabrera, Zumalacàrregui i Carles VII o Isabel II i els Alfonsos.

Anònim ha dit...

A l'anònim de les guerres carlines.
Jo soc nacionalista i d'esquerres i no ho argumentaré ja que ho han fet altres abans.
Soc nacionalista i no evite la diferenciació, la reivindique. Fins i tot Miguel Hernàndez en un dels seus poemes parla de tots els pobles de l'Estat espanyol i els adjudica una característica diferenciadora, amb més o menys encert (sé que com a argument no acaba de ser contundent, però no som iguals els valencians que el navarros, per exemple, ni els castellans. Els pobles es diferencien i per això cal reivindicar eixa singularitat)

Ara, això no és sinònim (por ende dius tu) d'exclussió. Com a nacionalista no vull excloure "els distints" només faltaria que ara ens diguereu genocides.
Jo accepte i respecte tots i cadascun del pobles, però el que demane és precisament això, que s'accepte el meu poble tal i com és , amb la seua identitat pròpia i que se'l respecte, cosa que no sempre passa.

Anònim ha dit...

Hola companys,
Heu vist la malifeta que han fet a l'entrada del vell cementiri?
Han arrancat quasi tots els arbres d'un dels bosquets que hi havien a l'entrada del cementiri, i han destrossat en gran part el jardinet que hi havia al darrere... Pins i xipresos han caigut "ab maiorem gloria" del cotxe... Un altre paisatge urbà que és perd...Una pena...

PPPASION POR EL CEMENTO

Joan Antoni

Nomdedéu ha dit...

??? No ho he vist, fa temps que no vaig pel cementeri, afortunadament. Gràcies per informar. Demanare'm explicacions

Anònim ha dit...

A veure si entre vosaltres els nacionalistes, el moderat PSPV i la "vertadera esquerra" de EU tireu d´una vegada al PP de l´ajuntament. Aquestes webs també estan molt bé: http://carmelogarcia.blogspot.com

http://www.escolar.net/wiki/index.php/Blogs_pol%C3%ADticos

Anònim ha dit...

Fas bé de fer-los propaganda jo per curiositat he entrat i quina tristor, al Carmelo no li escriuen ni els parents, no sé qui li votarà.

Anònim ha dit...

jajajaja, no era la meua intenció pero es q no entenc pq no hi ha bon rotllo entre els demés partits per a derrotar al PP. Crec q junts es pot lograr.
Vaig a votar nul a les eleccion, si t´interesa.

Anònim ha dit...

Jo per si també t'interessa pense votar només a les locals per Nomdedéu i el seu equip, a les autonòmiques no pense votar ja que ni M.Albiol ni Panyella em diuen res i pense que s'ha de confiar també amb les persones que votes.